5. konference o affiliate marketingu je za námi

Dnes ode mě nečekejte vyčerpávající report (podobný jako minule: BYLA 4. AFFILIATE KONFERENCE PŘÍNOSNÁ?). Tentokrát jsem spojil síly s Františkem Szabó z Affilblogu a připravili jsme společný report:

5. affiliate konference z pohledu dvou účastníků

Dali jsme dohromady své zápisky z jednotlivých přednášek a vy si můžete užít ultimátní report nás dvou. Pro mě byly nejklíčovější přestávky mezi přednáškami, coffee breaky a afterparty. Jak jsem psal v reportu o Copycampu, jsou pro mě na konferencích a srazech nejdůležitější samotní účastníci než přednášející.

Ale abych jim nekřivdil, mám pár zápisků z přednášek od Ladislava Trpáka (Zoot.cz), Petry Větrovské (PPC) a Jana Tichého (webová analytika), které chci zapracovat do většiny svých affiliate webů.

Afterpárty a přestávky byly jako posledně nejužitečnější částí dne – potkal jsem se starými známými Honzou Kvasničkou, Pepou Kroupu, Honzou Pokorným a mnoha dalšími. Konečně jsem osobně poznal i Michala Kurečku aka Mkurri. Společně jsme si zalamentovali nad technickými i lidskými „faktory“, které kazí kampaň ze segmentu zdraví, kterou oba propagujeme.

Reporty ostatních:

http://mkurri.cz/report-z-5-affiliatekonference

http://blog.vbrazda.cz/poznamky-z-5-affiliate-konference/

Co bude dál?

Další konference je naplánována na 2. říjen (napište si to kalendáře) a i vy můžete ovlivnit její obsah – a to skrze profil affiliate konference na LinkedInu. Nezapomeňte, že po měsíční přestávce se nám vrací Affiliate čtvrtek, kde i vy NESMÍTE CHYBĚT.

5/5 - (2 hlasů)

Přidejte komentář

Kliknutím na tlačítko PŘIDAT KOMENTÁŘ udělujete
souhlas se zpracováním osobních údajů.
Pošlete tento článek e-mailem: