O mně

Jsem rodilý Hradečák, který roky chtěl být nezávislý na 1 zaměstnavateli (ač jsem nikdy zaměstnán nebyl). Cestou bylo podnikání na volné noze - s tím jsem začal na střední škole.

První roky jsem se věnoval především copywritingu pro klienty, ale od roku 2014 jsem tyto spolupráce utlumoval. Dnes se věnuji již jen affiliate marketingu - a to jak z partnerské, tak manažerské stránky.

Vedle toho jsme s mým spolužákem Tomášem Tučkem z vysoké školy (Univerzity Hradec Králové) postavili server Pravopisně.cz, který se po letech práce stal největším serverem o pravopisu v České republice. S tímto projektem jsme byli i nominováni do finále Křišťálové lupy - leč ve vítězství jsme naši nominaci neproměnili. Později jsme na něm spustili i naši první SAAS aplikaci Plus.Pravopisne.cz - pro učitele i rodiče.

A ještě později (2019) jsme s kolegou v oboru Jaroslavem Janíčkem koupili affiliate platformu AffilBox.cz.

Kromě affiliatu je mojí závislostí kvalitní sypaný čaj - japonský, čínský, taiwanský... A o cestování za čajem občasně píšu na blog Cestačajem.cz.

Podařilo se mi být nezávislý?

Ano - a díky principům affiliatu jsem nezávislý i na místě = mohu volně cestovat po celém světě a stačí mi k obživě notebook, zásuvka a přístup k internetu. I tak jednoduché to může být = když opomineme posledních 10 let usilovné práce :)

Zmínky o mně v médiích:

Guestposty na jiných serverech o výkonnostním marketingu:

Komentáře k tématu:

Specialitky: