Affiliate know-how v pevné vazbě = Super Affiliate Academy 2.0

Možná vám to uniklo, ale nedávno vyšla nová knížka o affiliate marketingu, která pomáhá především partnerům v začátcích a pokročilejších fázích. Knížka je kompendiem znalostí 20 specialistů na on-line, marketing (SEO, PPC, e-mailing, sociální sítě…), stavbu webů, delegování práce, legislativu a další obory. Stejnojmenná knížka už vyšla dříve, ale tahle je kompletně přepracovaná, s lepším zpracováním a hlavně od vícero autorů.

Nejzajímavější na této knížce je, že je založená čistě prakticky. Teorie sice nechybí, ale v praxi se jde hlavně na dřeň, abyste informace mohli rovnou aplikovat na své affiliate podnikání.

Celé to zpunktoval Štefán Polgári z slovenské affiliate sítě Dognet.sk – bez jeho upomínání deadlinů by knížka od tolika autorů asi nikdy nevyšla 🙂 Díky ti za to!

Velikost vás překvapí

Součástí knížky (která má 320 stran, takže to není rychlé čtení) jsou i odkazy na doprovodná videa (21 kousků). Ty rozvíjejí obsah z jednotlivých kapitol, nebo ho předávají (snad) ve více stravitelnější podobě.

Já jsem přispěl kapitolou Jak propagoval affiliate projekt, aneb jak začít se základní propagací již hotového webu, který má být živený z affiliate provizí. Rozebral jsem jednotlivé metody a doplnil k nim moje postupy, které u svých webů používám už roky – a stále fungují.

Dalšími autory jsou:

Chcete ji také?

A to nejenom pro založení do knihovničky, ale opravdu k přečtení? Objednejte si ji na SuperAffiliate.sk.

TIP: Když použijete kupon „Ondrej“ získáte slevu 20 % z ceny 🙂 Ta je příznivá vzhledem k obsahu i bez kuponu, ale každý chce jistě ušetřit.

5/5 - (1 hlasů)

Jeden komentář; ke článku “Affiliate know-how v pevné vazbě = Super Affiliate Academy 2.0”

  1. […] Super Affiliate Academy – přispěl jsem svojí kapitolou do ojedinělé praktické knížky o affiliate marketingu. Zpětně hodnotím svojí kapitolu jako slabší a vzhledem k tomu, že se připravuje dotisk, […]

Přidejte komentář

Kliknutím na tlačítko PŘIDAT KOMENTÁŘ udělujete
souhlas se zpracováním osobních údajů.
Pošlete tento článek e-mailem: