Přes 30 účastníků, 3 řečníci a cca 100 párků = #1 affiliate setkání HotDognet

Podstatnou část českých affiliate akcí mám za sebou, tak proč nevyrazit za hranice? Nebyly to žádné exotické končiny (bohužel), „jen“ slovenská Bratislava a akce HotDognet affiliate meetup od affiliate sítě Dognet.sk.

Přes 30 účastníků, 3 řečníci a cca 100 párků/klobás v rohlíku a xx litrů alkoholu…

Kdo dorazil? Velcí i malí slovenští affiláciMichal Hradil, Peter Chodelka, Vladimír Rejholec, Tomáš Polakovič a další.

K přednáškám – slovenští affiláci jsou mnohem otevřenější než my v ČR ohledně know-how a nápadů jak vydělávat na internetu. Za celý večer jsem pochytal asi 10 (solidních) různých tipů, jak vydělávat na affilu = dost z nich je právě v prvních 2 přednáškách = rozhodně je doporučuju. Videa a prezentace najdete v článku níže na Dognet.sk.

  • Štefan Polgári – Novinky a tipy pre publisherov
  • Katka Novotná XML feedy – Použitie a nasadenie
  • Vlado Rejholec – Ako tvoriť internetový obsah

Jejich otevřenost je dle mě způsobená tím, že SK je malý trh pro affil (vlastně všichni slovenští affiláci bodují na českém trhu a je veřejným tajemstvím, že největší slovenský affilák je zároveň i největší český) a mají malou konkurenci. Takže v zájmu sítí a velkých hráčů je ostatní povzbudit, aby mohli růst jako trh.

Mým překvapením bylo, že jsem rozuměl cca 90 % jejich jazyku. Co jsem pochopil, jsou „odkojení“ na českých pohádkách, takže nám skvěle rozumí. Ale opačně to bývá problém = pro mě příjemné překvapení, že jsem rozuměl.

Bude se akce opakovat?

Podle Štefana Polgáriho se jednalo o první test, který vyšel skvěle (skončili jsme cca ve 2 ráno – já jsem si pak dal 15 kilometrovou procházku po Bratislavě než mi jel vlak do Hradce).

Noční Bratislava od Bratislavského hradu

Pokračování určitě bude (a neměli byste tam chybět) – sledujte Facebook a blog Dognetu, kde budou informace o dalších setkáních – myslím, že budou 2-3 za rok.

Celkově z této akce bylo cítit nadšení a otevřenost jako z CZaffil scény cca 3 roky zpět – užijme si to, dokud to trvá 🙂

Další reporty:

https://www.dognet.sk/publisher/prvy-hotdognet-affiliate-meetup-uspesne-za-nami/
http://www.tak.sk/coraz-lepsie-akcie-dognetu-oplati-sa-prist/

5/5 - (1 hlasů)

Přidejte komentář

Kliknutím na tlačítko PŘIDAT KOMENTÁŘ udělujete
souhlas se zpracováním osobních údajů.
Pošlete tento článek e-mailem: