Jak začít v novém affiliate oboru? Ukážu vám, jak bych začínal sám #NÁVOD

Ještě více nakopnout z pozice affiliate manažera již rozběhnutý program není nikdy lehké. Nejdříve musíte revidovat původní kroky/plány a nastavit nový směr. Jenže i to nemusí stačit pro přilákání nových partnerů, protože chuť affiliate partnerů začínat v nových oborech je nízká.

Pro již zapojené partnery to na druhou stranu je vždy výhodou, protože mají minimální konkurenci 😉 Takže do toho pořádně kopněte!

Proč neukázat, jak lze začít z 0?

Každopádně chci pomoci vám i novým partnerům v mých kampaních a ukázat, jak bych já tvořil úspěšný (v pohledu konverzí) affiliate katalog/magazín v naší kampani. Sám působím jako partner v jiných kampaních (a dlouhodobě velmi úspěšně), takže vám dám možnost nahlédnout pod pokličku mé práce.

A mým vzorovým webem bude https://www.minimaxipes.cz. Postupně ho pro naše partnery buduji, vylepšuji a budu na něm ukazovat, jakým směrem se i vy můžete vydat v rámci našeho programu. Zatím ho považuji za základní beta verzi, na které bude ještě dost práce a pár investic.

Návod jak začít vydělávat na internetu?

Brzy připravím postupný návod. V něm vám ukážu, jak jsem daný web stavěl, jaké technické řešení, doménu, hosting, šablonu, pluginy, zdroje informací, fotek, … použil a jak to budu postupně spojovat v kompaktní celek. A hlavně, jak se dá dlouhodobě vylepšovat a vydělávat na něm.

Aktualizace k 29. 6. 2017: První díl návodu už je venku.

5/5 - (1 hlasů)

2 komentářů ke článku “Jak začít v novém affiliate oboru? Ukážu vám, jak bych začínal sám #NÁVOD”

  1. Nelžu napsal:

    Bomba nápad. Jsem zvědavý, zda si tam něco najdu i já již zaběhlý marketér 🙂

Přidejte komentář

Kliknutím na tlačítko PŘIDAT KOMENTÁŘ udělujete
souhlas se zpracováním osobních údajů.
Pošlete tento článek e-mailem: