Pozvánka na 6. #affiliate konferenci

Cj (v českém zastoupení VIV NETworks) znovu pořádají konferenci zaměřenou na výkonnostní marketing. A tentokrát mě obsah opravdu potěšil – podtitulek konference by mohl znít „od affiláků pro affiláky“ – na pódiu vystoupí za affiliate partnery Josef Kroupa (na jeho blogu doporučuji článek o nastavování PPC) a David Eiselt za Cestujlevne.com. Na obě přednášky jsem hodně zvědavý.

Samozřejmě se budeme i vzdělávávat, protože nových zkušeností, které můžeme aplikovat do praxe není nikdy dost. Zde bych zmínil Jana Tichého, který pro mě posledně byl jedním z nejpřínosnějších přednášejících (report z akce máte zde: 5. KONFERENCE O AFFILIATE MARKETINGU JE ZA NÁMI.

Další důvod, proč na letošní druhou aff. konferenci dorazím jsou praktické workshopy. Jeden má F. Szabó (za Affilblog.cz) a druhý T. Dekan (za Affilnet.cz – na potkání všem říká, že tam nikdo nemá chodit, takže půjde jistě o krutopřísnou pecku ;)). Tyto workshopy jsou zaměřené na práci affiláků/partnerů. Další workshop má na starosti Martin Bětík z Vivnetu.

Já už mám zaplaceno a rezervovaná místa u Franty a Toma – co vy? Jak se tváříte na osvěžující změnu koncepce aff. konference? Dorazíte?

Měli byste – i v affiliate marketingu jsou velmi důležité kontakty na správné lidi – a všichni tam budou. Jen s nimi zapříst hovor (a opít je:D). Tedy pokud vás nepředhoní hned několika panáky s trojitým morganem a kolou. Ale to už je jiný příběh. Třeba příště.

Ohodnoťte článek: post

Přidejte komentář

Kliknutím na tlačítko PŘIDAT KOMENTÁŘ udělujete
souhlas se zpracováním osobních údajů.
Pošlete tento článek e-mailem: