Kluci od počítačů na motokárách… Jak to asi dopadlo? AFFILO #1

Včera byl další sraz affiláků, ale pro jednou to nebyl Affiliate čtvrtek (ten bude až 11. 6.), ale první sraz pořádaný novou partnerskou platformou Affilo.cz (od Petra Balouna z Nákupnírádce.cz a Davida Řezáče z Designshoes.cz). Aktuálně pod touto hlavičkou najdete „jen“ nejživější partnerské fórum v ČR (v podobě fóra/diskuze na FB), ale brzy by měla být spuštěna hodně specifická affiliate síť.

Co je AFFILO

Partneři v ní zapojení budou potřebovat jen vlastní doménu, na kterou se napáruje celý aff. shop (ve stylu přeposílání objednávek). Veškerou návštěvnost si tedy zobchodujete sami, máte plnou kontrolu nad obsahem, marketingem, děkovačkou, daty o zákaznících, ….

Takže si můžeme dle libosti vyhrát s:

  • e-mailingem,
  • PPC arbitráží,
  • Facebook trafficem,
  • remarketingem přes Sklik, Adwords, FB apod.

Cokoliv využívají e-shopy, budeme mít pod palcem. Kdo by nestál o takové možnosti?

Více informací u zdroje

Další info o připravované platformě najdete na Affilo.cz, případně na dalším reportu z včerejší affiliate jízdy u Vojty Brázdy.

Závody v #czaffil motokárách

Jak jsme nakonec dopadli při závodech? Sešlo se nás asi 12 (z přihlášených 15) – Maigi, Honza Kalábek, Martin Tuma, Pavel Trojánek, Vojta Brázda, Martin Bětík za VivnetWorks, Káťa Střelcová, Aleš Pektor, kluci z Affilo, … a jelo se celkem 5 jízd (většinou si každý zajel 2 a byl rád, že mu neupadly ruce).

Rekord tratě jsme rozhodně nepřekonali – já bych svou první jízdou trumfnul možná rekord pro nejhoršího jezdce O:). Nejlepším „jezdcem“ nakonec nebyl žádný affilák (ani affilačka), ale Míša Zemanová – e-shopařka (mixforkids.cz), která by výhledově chtěla naskočit do rozjetého #czaffil vlaku.

Krátké video (díky Maigi) a fotky z akce:

 

https://www.facebook.com/events/1450098655290238/permalink/1453388994961204/

Dle nadšenosti jednotlivých účastníků tohle rozhodně nebyl poslední Affilo sraz (s motokárami se počítá i do budoucna – ty v Radotíně nás nadchly jak tratí, tak jídlem – ale příště by mohli zavést platební terminál na kreditky ;)).

Konečně se budeme inspirovat od zavedených NET srazů (ty jsem roky navštěvoval, ač jsem z Hradce Králové), které se roky pořádají v Olomouci. Spojení „teambuildingové“ akce (motokáry, paintball, minigolf, laser-game či bowlingu) se setkáním lidí ze stejného oboru dává smysl.

Ohodnoťte článek: post

Jeden komentář; ke článku “Kluci od počítačů na motokárách… Jak to asi dopadlo? AFFILO #1”

  1. […] není nikdy dost. Už nám nestačí pravidelné Affiliate čtvrtky, Affiliate konference, nebo Affilo meetingy… Chceme jich víc, protože každé setkání nás nakopne […]

Přidejte komentář

Kliknutím na tlačítko PŘIDAT KOMENTÁŘ udělujete
souhlas se zpracováním osobních údajů.
Pošlete tento článek e-mailem: