TIP na affiliate program ze školství, aneb proč propagovat +Pravopisně.cz

Možná se divíte, proč vám v čase předvánočním doporučuji affiliate program na prodej „do škol“ a pro rodiče. Vždyť to není žádný produkt, který by si někdo chtěl koupit pod stromeček. A nemá žádný znak Black Friday, aby trhal rekordy v posledním týdnu. Ale mám pár důvodů, proč vám ho chci představit a doporučit.

A rovnou zmíním, že v tomhle programu, mám prsty já. 🙂 Spoluvlastním s kolegou Tomášem portál Pravopisně.cz, kolem kterého právě vznikla myšlenka na separátní SAAS aplikaci.

Také jsem zde jako affiliate manažer, takže kdo moji práci zná, tak se nemusí obávat, že bych ho nechal na holičkách, bez informací, rad na míru, …

Neboli proč tento program opravdu zmiňuji teď před Vánoci?

Protože vím, jak je to specifický obor, který vyžaduje přípravy a blíží se nám druhá polovina roku (brzy je pololetí). Takže potřeba vyššího procvičování pravopisu/češtiny se jako každý rok zvýší. A stále je část škol uzavřený a vyhlídky nejsou zas tak dobré.

Už v první vlně korony byl enormní zájem o náš portál – u klasického Pravopisně.cz návštěvnost přesahovala 1 milion návštěv měsíčně, u +Pravopisně byly denní registrace ve vyšších stovkách denně.

V tomto období jsme také umožnili všem registrovaným používat aplikaci bezplatně, aby si ji otestovali a máme z této doby velké množství zpětné vazby.

Část se zapracovala, část se bude dokončovat po novém roce, stejně tak bude rozšíření databáze vstupních češtinářských hesel = větší zájem od učitelů a rodičů.


Co aplikace vlastně umí?

Vytvářet unikátní pravopisné diktáty pro domácí i školní přípravu žáků – a to způsobem, který nemá konkurenci. Dokáže míchat jednotlivé pravopisné kategorie, kombinovat obtížnosti a výstupem je vždy tisknutelné .pdf s vyhodnocovacím klíčem.

Více krok za krokem je to vysvětlené od kolegy Tomáše ve videu:

http://plus.pravopisne.cz/pruvodce/

Aplikaci je možné si koupit rovnou z hlavní stránky (viz patička), ale většina zákazníků prošla základním trialem, který trvá 14 dní a je omezený jak časem, tak počtem exportovaných diktátů.

Základní licence stojí 349 Kč na rok, vyšší 549 Kč na rok.


Základní LP pro učitele:

http://plus.pravopisne.cz/

Základní LP pro rodiče:

http://plus.pravopisne.cz/pro-rodice/


Základní informace

  • Provize 20 % z ceny objednávky.
  • Cookies 90 dní (doba, po kterou je váš návštěvník evidován v našem systému jako vámi přivedený).
  • Výplatní minimum 500 Kč.
  • Průměrná objednávka za posledních 6 měsíců 430 Kč.
  • Konverzní poměr za poslední 3 měsíce 6,25 %.
  • Registrační bonus 100 Kč.

Bannery k dispozici

Jsou k dispozici reklamní bannery pro propagaci – další jsou v Reklamních prvcích po přihlášení. Popřípadě je možné je vytvořit na míru, šikovného grafika mám hned po ruce.

Technicky:

  • 2 registrační landing page,
  • odkazování s i bez affiliate parametru (Registrované weby),
  • informace o registraci i objednávce licence,
  • licence pro testování zdarma pro partnery.

Začněte už dnes

Registrujte se už dnes a pojďme společně dostat +Pravopisně do více škol a rodin 😉

5/5 - (2 hlasů)

Přidejte komentář

Kliknutím na tlačítko PŘIDAT KOMENTÁŘ udělujete
souhlas se zpracováním osobních údajů.
Pošlete tento článek e-mailem: