Affiláci si rádi hrají – report z herního srazu Affilnetu

Affilnet.cz pozval všechny affiláky na odpoledne plné relaxu a „chilloutu“ – už předem jsme věděli, že je v plánu pohodové a přátelské setkání.

Nemuseli jsme se bát únavného drilu, že daná affil. síť je nejprogresivnější a nejsuprovější a nejprofesionálnější v ČR (na to máme jiné specialisty, kteří jen přijdou na Affiliate Čtvrtek, udělají self-promo a hned zmizí – a reakce affiláků na to nebývají zrovna nadšené…)

Pokud jste zmatení a myslíte si, že Affilnet uspořádal více herních akcí, tak vás uklidním. Ano je to starší report (akce se uskutečnila už 28. července). ANO kaju se za to, že report publikuji až teď, ale úplně jsem zapomněl publikovat připravené články. A akce byla natolik přínosná, že by byla škoda o ní nepsat.

Herní sraz affiláků

Co vlastně bylo v plánu? Celý den v netradiční herně plné automatových arkádových her. House of Dead, Pacman, Mortal Combat, Alien Versus Predator… Všechny klasiky, které jste jako malí hráli, jste si mohli znovu oživit. Klasické „vitamínky“ tu sice neměli, ale mohli jste si zahrát více než 140 herních automatů.

Výběr tohoto místa nebyl vůbec náhodný. Kluci z Affilnetu mají ve své síti veliké množství on-line her pro propagování. A od nich ke zlatým klasikám v podobě videoher není daleko.

Kdyby neměla herna zavíračku, pravděpodobně bychom zde hráli dodnes… Motorky, střílečky, auta (nejlepší hra pro dva) a mnoho dalších her jsme si užili. Herna Arcade hry v Červeném újezdurozhodně stojí za návštěvu s partou přátel.

Affilnet se stane privátní sítí

Co kluci z Affilnetu poodhalili na společném obědě? Affilnet v podobě affiliate sítě se výhledově uzavře a nové partnery bude přibírat dle jejich „track rekordu“ (jaké kampaně jste už propagovali, jaké máte weby, jaké marketingové kanály využíváte, apod.).

A postupně vznikne naprosto nové technické řešení pro aff. síť, které v ČR nebude mít konkurenci (ani v platformě Cake či HashOffers). Měl jsem možnost vidět nákresy a seznam funkcí a bude to pecka – ale kluci si na svá bedra naložili pořádnou nálož práce, takže to nějakou dobu bude ještě trvat.

Affiláci se rádi dělí – i o své zkušenosti

Odpočinkové náladě na srazu napomáhali otevření affiláci, kteří občas pustí nějaké nové know how (začněte dost přemýšlet o remarketingu – ale pssst, ode mě to nemáte).

Sešla se zde stará dobrá garda – H. Kalábek, T. Dekan (a ne Děkan, jak jsem si roky myslel), F. Szabó, P. Baloun, M. Majgot (aka Affilak či Maigi), T. Poner a mnozí noví lidé sympatizující s výkonnostním marketingem – například Martin Mates za skvělý eko-shop ECONEA.cz (máte se na co těšit v oblasti affilu) a další.

Do Českých Budějovic a ještě dál…

Po akci následovala střídmá afterparty v Riegrových sadech a nakonec parta tradičních „držáků“ pokračovala do ranních hodin. Ale to až po strastiplné cestě až za „České Budějovice“ a ještě dál. Naši vědí, jaké to jet neskutečně dlouhou cestu v 6 lidech v jednom autě…

Ohodnoťte článek: post

Přidejte komentář

Kliknutím na tlačítko PŘIDAT KOMENTÁŘ udělujete
souhlas se zpracováním osobních údajů.
Pošlete tento článek e-mailem: