Placené kurzy pro affiláky – a vlastně proč ne?

Na českém trhu je už několik kurzů a prémiových informačních zdrojů pro začínající i pokročilé affiláky. Máme tu členství VIP.affilak.cz a knihu Affilák (oba od Michala Majgota) a Affiliate Mystery (Tomáše Dekana).

Vzdělávat se? Proč? Teď vydělávám skvěle i bez toho…

Potřebu vzdělávat se má snad každý partner, který se chce zlepšovat, růst a vydělávat více peněz. Pokud se zastavíte na jednom místě, konkurence vás převálcuje. Tvrdé, ale je tomu tak.

Kde získávat informace o affilu?

Takže kde hledat informace (o affilu, marketingu, testování apod.), které nám vydělají? Hodně užitečných zkušeností vzejde z čisté praxe. Část informací získáte i „tváří v tvář“ na některé z affil akcí (konference, aff. čtvrtky, affil srazy, …).

Ale co ten zbytek? Jak affiláci mohou vyrůst a vydělávat desítky (stovky) tisíc měsíčně? To už si každý nechává pro sebe – nebo to předávají ostatním – ale nečekaně ne zadarmo.

Každý z „autorů/lektorů“ má svůj vlastní pohled na affiliate marketing, což je pro nás partnery přínosné. Nemusíte ani kopírovat jejich postupy či nápady – stačí, když se vám rozsvítí v hlavě a vy si spojíte jejich rady se svými postupy a ejhle = $$$$$.

Nově i klasické „offline kurzy“

Tomáš Dekan na svém blogu dnes oznámil 3 nové kurzy, které má vyvěšené na serveru Naučmese.cz.

Kurz pro začátečníky už pro mě nejspíše nebude přínosný (jsem „střední affilák“). Ač občas není špatné si něco připomenout, případně slyšet o dané tematice z jiné perspektivy.

Pokročilejší kurz je určitě zajímavější a měl by rozvíjet informace z Aff. Mystery.

Co mě hodně zajímá z daného kurzu pro pokročilé?

  • authority site vs microsite,
  • UX a testování,
  • media buying.

I trocha black/greyhat praktik není na škodu znát O:) Ale hlavně mi jde o škálování stávajících projektů na vyšší konverznost. Plus získávání větší návštěvnosti se vždy hodí – zde se mi dříve moc nedařilo a určitě je co zlepšovat.

Uvidím se s někým na některém z kurzů TD?

Recenze z první ruky…

Brzy pro vás budu mít recenze všech affiliate on-line kurzů, knih a členství na našem pidi trhu. A to nejenom těch pro partnery, ale i pro e-shopáře. Jsem affiliate manažer na volné noze, takže zhodnotit je také můžu – existují tu on-line Affiliate Academy a kniha Jak prodávat díky AFFILIATE MARKETINGU (oba od Mária Roženského). Mário má pro obchodníky (e-shopáře či infoprodukťáky) i klasické školení.

5/5 - (1 hlasů)

4 komentářů ke článku “Placené kurzy pro affiláky – a vlastně proč ne?”

  1. […] Podtitulem dnešního článku je „jak se bezplatně vzdělávat“ – na českém trhu jsou i placené zdroje čistě o affiliate marketingu (převážně pro partnery, ale i trochu pro e-shopáře, co chtějí spustit svůj partnerský program). O placených kurzech pro affiláky jsem předevčírem publikoval článek: https://blog.ondrejmartinek.cz/kurzy-pro-affilaky-a-vlastne-proc-ne/. […]

Přidejte komentář

Kliknutím na tlačítko PŘIDAT KOMENTÁŘ udělujete
souhlas se zpracováním osobních údajů.
Pošlete tento článek e-mailem: