AFFILO Camp #2 na Mácháči

Rok se s rokem sešel a máme za sebou už druhý ročník tolik vyklidněné pracovně/odpočinkové akce AFFILO Camp. Minulý ročník jsme byli ve stanech na Orlíku. Tentokrát jsme ho vyměnili za Máchovo jezero a „chatku“ (je to silné slovo pro stavení ze zdí téměř z papíru). Ale o to zábavnější to bylo.

Affilo kempování na divoko

Je mi záhadou proč, ale dorazila v podstatě stejná parta jako minulý rok (i přes notné promo v affil komunitě = nikdo se nechce vzdělávat a setkávat?):

Tento ročník byl více odpočinkový, takže affil jsme sice řešili každý den, ale nebylo to tak intenzivní jako posledně – proto si uděláme ještě malé jednodenní „soustředění“ u Petra a probereme pracovní návyky, nástroje, marketingové metody co používáme, průsery, úspěchy, … Tedy to, co jsme vlastně měli probrat na AFFILO campu, ale čas na to nevyšel. A to jsem si myslel, že 4 dny jsou dostatečně dlouhé.

Večerní grilování, affil katalogy, noční párty, česnečka k snídani, 20 kilometrů v nohách kolem Mácháče, zpracování xml feedů, další grilování, nové affil kampaně, mácháčské mokřady, affil a e-mailing, výšlap na Bezděz, Affilo platforma, 16 kilometrů v nohách, úpravy šablon pro affil, válení se na pláži krásného (fakt že jo) Mácháče, …

Stálo to za to?

Rozhodně – vytrhnutí „kluků od počítačů“ z jejich běžného prostředí má vždy pozitivní vliv na nové nápady. Affil se řešil sice „méně než předtím“, ale stejně mám stránku poznámek a nápadů a některé už jsou realizované 🙂

Ohodnoťte článek: post

Přidejte komentář

Kliknutím na tlačítko PŘIDAT KOMENTÁŘ udělujete
souhlas se zpracováním osobních údajů.
Pošlete tento článek e-mailem: