AFFILO Camp #1 na přehradě Orlík

Na začátku srpna jsme si užili další z AFFILO srazů (od affiliate sítě AFFILO.cz) – tentokrát rovnou 4 denní „kemp“ u přehrady Orlík. Z původně ohlášených 20 lidí dorazilo 13 (snad nikdy nedorazí všichni), ale přesto se sešla solidní parta:

Petr Baloun (za AFFILO), David Řezáč (za AFFILO), Josef Kroupa (affilák), Peter Chodelka (affilák), Milan Pichlík (XML affilák), Tomáš Poner (affilák), David Divila (z agentury Argo22), Lukáš Dubina (affilák a TRX specialista), Míša Zemanová s přítelem, Jiří Langer a Lukáš Koucký – snad jsem na nikoho nezapomněl 🙂

Pár fotek z akce:

AFFILO camp

Affiláci u „moře“ 🙂 Foto od P. Balouna

AFFILO camp - selfie Orlík

Selfie na přehradě Orlík – foto od Pepy Kroupy

Neplánovaně jsme se trefili snad do 4 nejteplejších dnů v tomto století, takže jsme byli více ve vodě, než na souši. V rámci skupiny jsme se ideálně rozdělili na párty skupinu a na kecače, takže jsme se v některých večerech rozdělili a věnovali jsme se tomu, co nám srdce káže. Osobně nejsem „pártyboy“, takže jsem raději řešil xml, aff. programy, SEO a platformu AFFILO, než párties.

Co více napsat? Co jsme konkrétně řešili, jaké know-how a zákulisní informace jsme se dozvěděli nechci posílat dál. Tím sice výrazně postrádá celý tenhle příspěvek smysl (aneb sešli jsme se tam a tam, tehdy a tehdy a byli tam ti a ti a nic víc, …), ale aspoň moji čtenáři vědí, že se nějaké akce kolem affilu dějí a rozhodně to s nimi nevzdáváme.

Naopak 🙂 bude jich více – ať už v rámci Affiliate čtvrtků (od září by měly znovu začít), tak AFFILO srazů, aff. konference a dalších…

Ohodnoťte článek: post

Přidejte komentář

Kliknutím na tlačítko PŘIDAT KOMENTÁŘ udělujete
souhlas se zpracováním osobních údajů.
Pošlete tento článek e-mailem: